Nya ansikten

Årsmötet har ägt rum. Vi har fått tre nya ansikten i styrelsen!

Vice ordförande Gabrielle Johansson
Skolkoordinator Marie Alm Centeno
Klubbmästare Helene Hammarberg
Dessutom har Katrien Plogaerts bytt post och blir kassör

Lycka till både nya och gamla medlemmar i styrelse!

Människor förändras inte, men sättet vi lever på gör det. Vi hittar lätt människor på Facebook vi kan dryfta hemlängtan med (vad heter grahamsmjöl på nederländska, hur tittar man på svensk tv) och praktiska bekymmer (var köper man soppåsar, varför kommer polisen och kollar). Men fortfarande kommer det att krävas eldsjälar som tar initiativ till kräftskivor och andra gemensamma aktiviteter och utflykter.

Rykten säger att några av de svenska klubbarna i Bryssel just nu genomgår lite av en kris, men kris betyder ju möjlighet, läge för förändring. Det gäller att hitta nya former för verksamhet och samarbete … Vi kommer fortfarande av vilja ha kvar Svesam och andra svenska föreningar i Belgien.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.