Februari ute och inne

Februari börjar med omväxlande innesittar- och härligt promenadväder! För innesittande finns det mycket att titta på på tv och Internet- Det som göms i snö… (The truth will come out) går på Canvas på lördagar, Mellon i Sverige kan följas på SVT Play. Gräns går på bio.

Vilken ”himla tur vi hade med vädret!” när vi tillsammans med några medlemmar i Svenska Klubben i Belgien (eller Svenska klubben i Bryssel som vi i Svesam föredrar att säga) besökte Mira i Grimbergen! Den lördagskvällen gick verkligen under epitetet stjärnklar!

Fettisdagen (mardi gras) innfaller i år inte förrän 5 mars, men varför inte börja öva redan nu på att baka semlor?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.